daimyo

Woodpecker Capital

Woodpecker Capital er et holdingselskap, som har eierandeler i de to danske produsentene av treemballasje; Vestjysk Træemballage og Danpal

Vestjysk Træemballage

Vestjysk Træemballage produserer treemballasje for levering i hele Danmark. Selskapet bruker sertifiserte råvarer fra leverandører som garanterer bærekraftig skogbruk. Vestjysk Træemballage har stor suksess som en innovativ bedrift med fokus på samfunnsansvar. Selskapet har i dag et større antall lastebiler og tilhengere og følger varene fra bestilling til levering.


Danpal

Danpal er en landsdekkende leverandør av trepaller i Danmark. Selskapet er eksperter på produksjon av spesialpaller og gjenvinning av europeiske paller med et stort antall store danske selskaper som kunder. Danpal er spesialisert på å optimalisere palleløsninger, så bl.a. miljø- og klimapåvirkning minimeres og selskapet er blant de ledende i Danmark innen CO2-beregning og reduksjon for palleløsninger. Samtidig er Danpal en svært samfunnsansvarlig bedrift, hvor flere av de ansatte er fra utkanten av arbeidsmarkedet, på samme måte som bedriften hjelper utsatte arbeidsledige gjennom arbeidsprøver, praksisplasser mv.

Virksomhet:
Produksjon, salg, distribusjon og resirkulering av treemballasje.

Bærekraft:
Gjenvinning av brukte paller. Råvarer fra bærekraftig skogbruk. Stort fokus på samfunnsansvar samt CO2-beregning og -reduksjon for palleløsninger.

Plassering:
HQ: Aulum/Herning, Danmark

Omsetning 2023:
TBD

Ansatte:
80

Investeringsår:
2022